Boekhouden was nog nooit zo gemakkelijk

Met BizzCloud is boekhouden eenvoudig en overzichtelijk. Ga direct aan de slag met een volledig uitgerust boekhoudpakket.

Overtuig uzelf en probeer BizzCloud 30 dagen gratis

Boekhouden zonder technische kennis

Zodat u zich op uw klanten kunt concentreren

Boekhouden is niet uw core business. Zonder technische voorkennis uw klanten, leveranciers en relaties bedienen. Met BizzCloud boekhouden krijgt u grip op uw boekhouding zonder boekhoudkundige kennis. 


Alle financiën op 1 plek

Alle transacties en financiële activiteiten op één plek. Plannen, budgetteren, analyseren en overzicht houden. Het kan met BizzCloud boekhoudsoftware.

Boekhouden op laptop, tablet en telefoon

Altijd toegang tot uw boekhouding. Dat past bij het nieuwe werken. Onderweg boekhouden op uw tablet. Thuiswerken op uw PC. De laatste cijfers delen met uw boekhouder. Met BizzCloud boekhouding is een computer en internet alles wat u nodig hebt.

Koppel uw kassa

Koppel uw kassa of meerdere bankrekeningen aan uw BizzCloud boekhouding. Zo houd u overzicht over alle financiële transacties. Simpel boekhouden voor meerdere filialen.

Krijg sneller betaald

Electronische facturatie en geautomatiseerde opvolging

Maak en verstuur professionele facturen met BizzCloud Boekhouden. Ontvang online betalingen op tijd. Een betalingsherinnering is niet meer nodig door geautomatiseerde betalingen.

Automatisch van bestelling tot betaling

Automatiseer uw zakelijke processen met BizzCloud. Verkoopintegratie: automatische facturen en leveringsbonnen gebaseerd op orders. Een snelle afhandeling van bestellingen en betalingen en direct inzicht in de actuele cijfers.

Inkoop kinderlijk eenvoudig

Controle over uw inkoop met BizzCloud. Uw producten altijd op voorraad door koppeling met voorraadbeheer. Automatische bestellingen plaatsen en taxatierapporten ontvangen. Zo is inkoop kinderlijk eenvoudig.

Integreer uw financiële processen

Integreer en analyseer alle financiële processen met planningen, projecten, facturen en kosten. Informatie is compleet en altijd beschikbaar, voor uw gemak.

Laat uw zaak groeien

Laat uw zaak groeien met BizzCloud. Uw activa, uitgaven, budget en analyses in een geïntegreerde oplossing.

BizzCloud groeit mee met uw organisatie

 Kleine en grote ondernemingen gebruiken BizzCloud software

BizzCloud ondersteunt meerdere valuta, gebruikers en toegangsrechten. U runt meerdere bedrijven en wilt real-time consolidatie? Het kan met BizzCloud. Of bent u een klein bedrijf en wilt u een gemakkelijk systeem voor uw medewerkers? Ook dan is BizzCloud uw oplossing.

Overzichtelijke dashboards

Direct overzicht met een dashboard op maat. Analyseer uw KPI's en financiële activiteiten met drill-up en drill-down filters.