Online Facturatie Makkelijk Gemaakt

Beheer contracten, maak terugkerende facturen, factureer timesheets, en krijg sneller betaald

Overtuig uzelf en probeer BizzCloud 30 dagen gratis

Eenvoudig factureren

Stuur professionele facturen en krijg online betaald

De facturering software stelt u in staat om professioneel ogende facturen te maken en te versturen . U kunt ook uw klanten bedienen met online betaalmogelijkheden. De software integreert directmet andere BizzCloud functies zodat u automatisch kunt factureren gebaseerd op uw activiteiten.

Stuur facturen zonder inspanning

Elektronisch factureren met een klik

Verzend met één klik klantfacturen aan uw klanten. De factuur wordt automatisch gekoppeld aan een e-mail als PDF-bestand. Het is een geweldige en eenvoudige oplossing, niet alleen bruikbaar voor kleine bedrijven, maar ook voor grote multinationals.

Krijg sneller betaald

Online betalingen en geautomatiseerde follow-ups

Online betalen met Paypal of andere betaling service. Zodat u zich kunt ontdoen van de stress van het continu verzenden van herinneringen aan uw klanten. Automatiseer follow-ups om snel betaald te krijgen.

.

Koppel uw bankrekeningen

Importeer uw banktransacties en boek ze in met een paar kliks. Definieer betalingen gebaseerd op leveranciersfacturen en betalingstermijnen

Analyseer uw verkoop

Verkijg direct toegang tot belangrijke informatie met dynamisch en aanpasbare dashboards. Maak uw eigen filters en analyseer uw verkoop per product, klant, verkoper enz.

Integratie met andere BizzCloud Apps

U kunt automatisch factureren op basis van contracten, verkooporders, leveringsbonnen of op tijd en materiaal. Definieer terugkerende facturen om automatisch te kunnen factureren.