Koppel uw e-commerce website met:

Boekhouding

Een Magento webshop synchroniseren met uw kassa, boekhouding, voorraadbeheer en facturatie is eenvoudig. Met de BizzCloud e-commerce connector beschikt u altijd over up to date voorraadinformatie en productinformatie, worden transacties direct in uw boekhouding verwerkt en kunt u op een plaats voorraad en producten bijhouden. Een connector op maat voor uw Magento shop?  Neem contact met ons op.

Voorraadbeheer

U werkt met WooCommerce en wilt uw webwinkel laten synchroniseren met uw facturatie, boekhouding, voorraad en kassa. De  BizzCloud e-commerce connector maakt het mogelijk om uw klanten direct te vertellen hoeveel producten u op voorraad heeft en om uw accountant van actuele informatie te voorzien. We helpen u graag met het koppelen van uw WooCommerce,  contact ons.

Facturatie

Altijd inzicht in de actuele voorraad en productinformatie door de verbinding tussen uw PrestaShop online winkel en uw boekhouding, kassa, voorraad en facturatie. Het gaat automatisch met de  BizzCloud e-commerce connector. Voor een connector die past bij wat uw PrestaShop nodig heeft,  neem contact met ons op.

Momenteel koppelt BizzCloud met Magento, WooCommerce en PrestaShop en we werken aan meer koppelingen...