Verhoog omzet met BizzCloud CRM

Volg leads, sluit verkopen en verkrijg accurate voorspellingen.

Overtuig uzelf en probeer BizzCloud 30 dagen gratis

Relatiebeheer

Verbeteren van de verkoop productiviteit, verhoog omzet

Beheer uw verkoop met minimale inspanning. Trek leads aan, follow-up van telefoongesprekken en vergaderingen. Analyseer de kwaliteit van uw leads om weloverwogen beslissingen te nemen en tijd te besparen door integratie van e-mails van al uw contacten direct in de applicatie.

Beheer uw verkooppijplijn met een geweldige Kanban View

Volg met een paar simpele stappen uw verkooppijplijn met een geweldige kanban weergave. Werk met uw verkoopkanalen en krijg direct visuele informatie over de komende acties, nieuwe berichten, top mogelijkheden en de verwachte inkomsten.
Verhoog uw omzet met onze verkoop management software voor bedrijven van elke omvang.

Integreer sociale netwerken

CRM met sociale media geintegreerd

Breng sociale intelligentie binnen uw verkoopproces. Verkrijg inzichten uit sociale media sites zoals LinkedIn, Twitter of Facebook om eenvoudig prospects te vinden en automatisch hun contactgegevens te laden in uw adresboek.

Lead Management makkelijk gemaakt

Maak leads automatisch aan op basis van inkomende emails. Analyseer leads efficient en vergelijk de performance op basis van campagnes, afdelingen, kannaal of verkoopteam

Bekijk duplicaten, voeg leads samen en ken deze toe aan een verkoper in 1 actie. Spendeer minder tijd aan administratieve taken en meer aan het qualificeren van leads

Organiseer uw kansen

Intuitieve gebruikersinterface en alles op één scherm

Organiseer uw kansen, zodat u zich kunt richten op de beste deals. Beheer alle interacties met de klant zoals e-mails, telefoongesprekken, interne notities, vergaderingen en offertes. Volg kansen die u interesseren en wordt geïnformeerd over bepaalde gebeurtenissen: deal gewonnen of verloren, fase veranderd, nieuwe vraag van de klant, enz.

Email integratie

Werk met de e-mail applicaties die u elke dag gebruikt. Of uw bedrijf nu gebruik maakt van Microsoft Outlook of Gmail, niemand hoeft de manier waarop ze werken te veranderen, zodat iedereen productief blijft.

Routeer, sorteer en filter inkomende e-mails automatisch. BizzCloud CRM verwerkt inkomende e-mails en stuurt ze naar de juiste kansen of verkoopteam. Nieuwe leads worden gemaakt on the fly en geïnteresseerde verkopers worden automatisch op de hoogte gehouden.

Gedeelde agenda

Plan uw vergaderingen en telefoongesprekken met behulp van de geïntegreerde kalender. U kunt uw agenda en de agenda van uw collega's in één oogopslag zien. Als manager, is het gemakkelijk om te zien waar uw team momenteel aan werkt en kunt u tijdlijnen opzetten voor bepaalde taken.

Lead Automation en marketingcampagnes

Verhoog efficientie met geautomatiseerde taken

Gebruik marketingcampagnes om lead acquisition, follow-ups en promoties te automatiseren. Definieer geautomatiseerde acties zoals call-back acties, verzenden van e-mail, of het opzetten van een herinnering op basis van bepaalde triggers. Triggers zijn bijvoorbeeld 'geen activiteit gedurende 20 dagen' of een 'reactie op een promotie email'.

Optimaliseer per kanaal campagnes. Maak slimmere beslissingen over waar te investeren en bekijk de impact van uw marketing activiteiten in een intuitief resultatenoverzicht.

Pas uw verkoopprocessen aan

Pas verkoop fases aan uw wensen aan

Pas uw verkoopproces aan door fases te configureren welke aansluiten op uw verkoopproces. Het systeem stelt u in staat om uw eigen templates samen te stellen t.b.v. van de diverse fases. Krijg inzicht in statistieken en verkoopvoorspellingen om zo uw verkoop te verbeteren.

Rapportages en Dashboards

Verkrijg toegang tot de juiste informatie om de juiste beslissingen te nemen

Verkrijg inzicht voor betere beslissingen, door gebruik te maken van rapportages en dashboards om een overzicht te krijgen van uw bedrijf. Verdiep de rapportages en deel deze zodat iedereen daar gebruik van kan maken.

Verhoog betrokkenheid met competitie

Vergroot verkoop' met een natuurlijk verlangen naar competitie

Versterk goede gewoonten en verbeter win percentages met real-time erkenning en beloning geïnspireerd door spelmechanieken. Align verkoop teams met duidelijke zakelijke doelstellingen en uitdagingen, persoonlijke doelstellingen en teamleider boards.

Leaderboards

Erken en beloon goede prestaties van medewerkers en gebruik competitie geïnspireerde technieken om een gezonde concurrentie tussen de (verkoop) teams te bewerkstelligen.

Persoonlijke doelstellingen

Definieer duidelijke doelen voor uw werknemers om deze af te stemmen op de doelstellingen van de onderneming.

Team Targets

Vergelijk omzet met verwachtingen en budgetten in real time