Beheer evenementen makkelijk

Verkoop tickets online, plan lezingen, evenementen en promoot met geweldige pagina's

De evenementen software stelt u in staat om online evenementen te organiseren, promoten en te verkopen. Of u nu vergaderingen, conferenties, trainingen of webinars organiseerd, deze module geeft u alle functies die u nodig hebt om uw evenementen te beheren.

Maak prachtige evenement pagina's

Professioneel ontwerp op een eenvoudige en gemakkelijke manier

Maak mooie evenement pagina's doormiddel van het verslepen van ontworpen 'Bouw Blokken'. Kies een formaat en publiceer evenement foto's, sprekers en agenda's enz.

De unieke methode van 'inline bewerken' en bouwstenen maakt het creëren van een website verrassend eenvoudig. Met dit gebruiksvriendelijke systeem kunt u wijzigingen direct op de website maken. Wilt u een spreker invoeren? Of de prijs van een ticket wijzigen? Of een banner bewerken? Of om nieuwe sponsors te promoten? Klik en verander het. Zo simpel is het.

Verkoop Tickets Online

Automatiseer het registratie en betalingsproces

Verkoop deelnames voor uw evenementen met de multi-kaartverkoop functie. Evenementen kunnen gratis of tegen betaling worden bijgewoond. Deelnemers kunnen online betalen met een creditcard of doormiddel van een factuur, op basis van uw configuratie.

Verhoog uw omzet met speciale prijzen of bijzondere voorwaarden voor leden en extra diensten.

Google Analytics Integratie

Krijg controle over uw verkoop kanalen met Google Analytics

Verkrijg inzicht in uw verkoop kanalen. Google analytics traceerd allerlei acties die gerelateerd zijn aan de winkelwagen of links waar bezoekers op hebben geklikt.

Alle marketing tools (mass mailing, campagnes, etc) worden gekoppeld aan Google Analytics, zodat u een volledig beeld van uw bedrijf krijgt.

Promoot Evenementen Efficiënt

Massa mailing & social media

Gebruik segmentatie, de sociale netwerk integratie en de massamailings functies om uw evenementen onder het juiste publiek te promoten. Configureer geautomatiseerde e-mails voor de deelnemers indien er behoefte is aan extra informatie op een bepaalde datum/tijd.

Makkelijk aan te passen templates

Ontwerpers werken graag met BizzCloud

Thema's in deze module zijn geweldig en gemakkelijk te ontwerpen. U hoeft niets te ontwikkelen om nieuwe pagina's, thema's of bouwstenen te creëren. We maken gebruik van een valide HTML-structuur, een BootstrapCSS en onze modulaire opbouw maakt het mogelijk om uw thema's gemakkelijk te verdelen. Er zijn voorbeelden van thema's en het is gemakkelijk om uw eigen sjabloon te maken.

De "Bouwblok" methode stelt de website in staat om overzichtelijk te blijven nadat eindgebruikers nieuwe content hebben toegevoegd

.

Maak uw evenementen zichtbaar

SEO tools binnen handbereik

SEO tools helpen u met zoekmachine optimalisatie, zodat uw webpagina's makkelijker te vinden zijn en vaker worden bezocht. De tools zijn kant-en-klaar, geen configuratie nodig. Trefwoorden worden voorgesteld die volgens Google de meest gezochte termen zijn; Google Analytics houdt uw acties bij en sitemaps worden automatisch aangemaakt.

We even do structured content automatically to promote your events and products efficiently in Google

Benut Social Media

Verbeter de opbrengsten door het optimaliseren van conversies van advertenties

Maak eenvoudig nieuwe landingspagina's met de 'inline editing' mogelijkheden. U kunt bezoekers van uw diverse marketingcampagnes naar specifieke landingspagina's sturen om conversies te optimaliseren

Organiseer uw Tracks

Van toespraak voorstel tot publicatie

Voeg een inschrijfformulier toe op uw evenementen website, zodat bezoekers lezingen en sprekers kunnen bijwonen. Het organiseren van lezingen en bijeenkomsten is zo eenvoudig te plannen

De unieke frontend en backend integratie. maakt de organisatie en publicatie uiterst eenvoudig. Ontwerp eenvoudig biografieën van sprekers en beschrijvingen van de lezingen en presentaties..

Agenda en een lijst van conversaties

Maak agenda's en lijsten van sprekers met makkelijke en krachtige functionaliteit

Verkrijg een agenda voor elk evenement wat automatisch op uw website wordt gepubliceerd. Stel uw bezoekers in staat om makkelijk uw evenementen te doorzoeken, filter op zoektermen, lokaties of sprekers.

Beheer Sponsors

Verkoop sponsoring, promoot uw sponsors

Voeg sponsors toe aan uw evenementen per niveau (bijv. brons, zilver, goud) de sponsoren zijn zichtbaar aan de onderkant van elke pagina van het betreffende evenement.

Verkoop sponsorpakketten online via de E-Commerce software voor een volledige verkoop cycle integratie.