Beheer uw wagenpark

Beheer uw voertuigen, contracten, kosten, verzekeringen en opdrachten.

Beheer contracten

De software stelt u in staat om uw voertuigen te beheren vanaf de eerste aankoop of lease contract tot en met alle verdere onderhoudsdiensten.

Beheer alles doormiddel van BizzCloud's gebruiksvriendelijke systeem, zoals brandstof en rittenadministartie en vele andere functies die nodig zijn voor het beheer van de voertuigen van uw onderneming.

Contracten en administratieve opvolging

Houd toezicht op alle contracten van uw voertuigen en ontvang waarschuwingen per e-mail wanneer de contracten hun vervaldatum bereiken. Verschillende visuele tools zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat u niet vergeet een contract te verlengen of te beeindigen.

U heeft geen gespecialiseerde volgsysteem voor uw bedrijfsauto's meer nodig met onze slimme app, kunt u uw wagenpark volgen met een paar simpele muisklikken.

Volg uw voertuigen

Koppel eenvoudig voertuigen aan werknemers en definieer de status van het voertuig op ieder gewenst moment. Registreer automatisch de gereden afstanden om zo de status van uw wagenpark te controleren.

Service Management

Organiseer het onderhoud rond de auto's en beschik over de juiste informatie om volledig en eenvoudig met uw dienstverleners te communiceren; beheer uw facturen en maak notities.

Analyses en rapportages

Toon alle kosten in verband met een bepaald voertuig of met een vorm van dienstverlening. Vergelijk de verschillende soorten kosten (welke voertuigen hebben de hoogste kosten; welke diensten zijn uitgevoerd op welke voertuigen; etc.) dit alles met behulp van de reporting tool.

Verkrijg inzichten over de daadwerkelijke kosten van ieder voertuig om uw wagenpark investeringen te verbeteren

Monitor alle kosten in één overzicht

Identificeren en het inzichtelijk maken van kosten besteed door uw bedrijf voor elk van uw wagenpark voertuigen. Terugkerende kosten, zoals lease contracten worden automatisch toegevoegd aan uw boekhouding op basis van de frequentie en looptijden gedefinieerd in uw contracten, net als alle overige kosten, zoals brandstof en reparaties. Doormiddel van de rapportages heeft u direct inzicht in alles wat voor uw wagenpark relevant is.

4,500 open source business apps direct beschikbaar.

Lanceer BizzCloud en maak uw bedrijf een betere plek.