Verbeter samenwerking

Real-time messaging-systeem.

Real Time Online Chat

Een gemakkelijke manier om te communiceren met uw medewerkers, collega's en andere interne gebruikers van uw systeem.

BizzCloud's live messaging software stelt gebruikers in staat om real time met elkaar te chatten. Sta direct in contact met andere gebruikers en chat direct op uw website. Het ondersteunt meerdere chats in parallel.

Geen noodzaak meer voor externe programma's live chats of andere apps - alles kan worden gevonden in deze web-gebaseerde real time chat.

Zie de beschikbaarheid van anderen

U kunt de beschikbaarheid van andere gebruikers op een eenvoudige manier controleren door een eenvoudige weergave met groene / rode indicatie knoppen en begin een gesprek met één van de gebruikers die op dat moment online is.

Onze real-time berichten service is een geweldig hulpmiddel voor uw bedrijf, ongeacht de grootte.

Los direct belangrijke kwesties op

Vermijd lange en ingewikkelde e-mail discussies en problematische telefoongesprekken - met deze geweldige functie kunt u snel in contact staan met iedereen die uw nodig heeft zodat problemen eenvoudig en gemakkelijk kunnen worden opgelost.

Wanneer u een bericht naar andere gebruikers stuurt, zal er automatisch een pop-up op hun scherm te zien zijn en zijn gebruikers direct in staat om te antwoorden .

Er is ook integratie met email

Real time web chat is niet het enige kenmerk van deze app. BizzCloud biedt ook een interne mailbox, direct geïntegreerd in het systeem.

U kunt eenvoudig aansluiten op externe mail services (Outlook, Gmail, Kerio, enz) zo heeft u toegang tot uw e-mails overal en altijd.

4,500 open source business apps direct beschikbaar.

Lanceer BizzCloud en maak uw bedrijf een betere plek.