Versimpel productieprocessen

Beheer uw productie effectief met een online en makkelijk te gebruiken MRP applicatie

Productie Resource Planning

Beheer stuklijsten, plan productieorders en houd werkorders bij

Beheer al uw montage en / of productie met BizzCloud en automatiseer de planning. Geef je mening over de voorgestelde planning met de kanban en Gantt-rapporten. Gebruik geavanceerde analyse om resource knelpunten te identificeren en pas waar nodig de planning aan.

Plan Productie Orders Efficiënt

Verkrijg een naadloos en efficiënt productieproces door het automatisch plannen van orders op basis van regels voor aanbestedingen, de hoeveelheid prognoses en vraag (de vraag van een deel te wijten aan het gebruik ervan in een ander deel)

Definieer master data flexibel

Producten, stuklijsten en routeringen

Verhoog de effectiviteit van uw productie planning met flexibele master data. U heeft de flexibiliteit om multi-level stuklijsten, optionele routing, versie veranderingen en phantom stuklijsten te creëren. U kunt ook RvB gebruiken voor kits of voor de productie orders.

Knelpunten oplossen op een flexibele manier

Controleer middelen, beheer capaciteit en los knelpunten snel op

Definieer productie routes en plan uw resources. Identificeer snel de benodigde middelen en knelpunten, zodat uw productie kan voldoen aan de geplande leveringsdata.Bewerk handmatig alle operaties in elk stadium van het proces. Met BizzCloud, zult u niet worden gefrustreerd door een rigide systeem.U kunt specifieke templates ontwerpen voor elke operatie en gebruikmaken van een set van tools om oplossingen voor elk probleem te vinden. De software stelt u in staat om de productie orders en werkorders te organiseren zoals u dat wilt.

Werk met lijsten, kalenders of Gantt Charts

De software stelt u in staat om uw productie en werkopdrachten te organiseren op uw eigen manier. Verwerk aankomende orders vanuit de lijstweergave, controleer in de kalenderweergave en bewerk de voorgestelde planning in de Gantt-weergave.

Lists

Gantt Grafieken

Calendar

Geavanceerde analyses voor voorraad en productie

Volg veranderingen in de voorraad waarde ten opzichte van het niveau en de fase van de productie-activiteiten.

Volledig geintegreerd met andere apps

Verkopen, inkopen, inventaris en boekhoudkundige integratie

Volledig geintegreerd met verkoop, inkoop, voorraad modules en toepassingen om de productie en resource planning accuraat te maken. De boekhoud integratie stelt u in staat om direct uw omzet en kosten van uw productieprocessen in te zien.

4,500 open source business apps direct beschikbaar.

Lanceer BizzCloud en maak uw bedrijf een betere plek.