Uw Kassasysteem met BizzCloud

Configureer een kassa voor uw winkel in een paar minuten

Overtuig uzelf met een gratis proefperiode.

Gebruiksvriendelijk Kassasysteem

Configureer in enkele minuten om te beginnen met verkopen

Het online Kassasysteem is gebaseerd op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface die iedereen makkelijk kan gebruiken. De kassa kan online of offline worden gebruikt met tablets, desktops of laptops.

De kassa is volledig geïntegreerd met de boekhouding en voorraadbeheer, zodat alle transacties automatisch worden opgenomen en, zelfs uw CRM-module wordt aangevuld met waardevolle informatie over uw klanten.

Je zult in staat zijn om real-time statistieken en consolidaties te genereren over al uw winkels zonder het gedoe van de integratie van verschillende applicaties.

Werkt online en offline en is compatibel met alle hardware

U kunt rekenen op de BizzCloud kassa, zelfs wanneer u geen internet verbinding heeft


Zet nieuwe winkels snel en gemakkelijk op. U heeft slechts een internetverbinding nodig en geen speciale hardware. Een desktop, laptop of tablet is alles wat u nodig heeft. Maak vervolgens gebruik van uw kassa altijd en overal.

Hoewel een internetverbinding nodig is om de kassa op te starten, blijft het operationeel, zelfs na volledige ontkoppeling van het internet. Omdat de kassa zeer flexibel is, kunt u de BizzCloud kassa zo configureren dat het aan uw specifieke behoeften voldoet.

Werkt met uw bestaande hardware

Desktops, laptops, tablets - de kassa werkt op al deze apparaten

In uw webbrowser

De kassa is een web-applicatie die werkt op elk apparaat die websites kunnen laten zien, en werkt zowel online als offline. U hoeft geen speciale hardware of software aan te schaffen.

Touchscreen of toetsenbord?

De kassa werkt perfect op elk touch screen device, of het nu een iPad, Android, Windows-tablet of een desktop met touchscreen is.

En met een aangesloten toetsenbord kunt u uw kassa draaien in een turnkey oplossing om alle aspecten van uw bedrijf efficiënt te kunnen uitvoeren.

Weegschalen en printers

Ondersteuning voor usb barcode scanners en ticket printers wordt standaard geleverd en is plug en play. Geen speciale installatie vereist. Weegschalen, kassalades en andere apparaten kunnen ook worden gebruikt doormiddel van een proxy API.

Een interface ontworpen voor productiviteit

Winkeliers houden van dit kassasysteem

Eenvoudig te gebruiken, mooi en betaalbaar

Zeg maar dag tegen lelijke, dure, verouderde kassasystemen en geniet van de BizzCloud web-interface ontworpen voor de moderne retailer.

Beheer meerdere klanten

Of het nu voor een restaurant of een winkel is, u kunt meerdere orders tegelijk activeren, zodat uw klanten niet hoeven te wachten.

Zoek snel in producten

Scan producten, blader door hiërarchische categorieën of verkrijg snel informatie over producten met een snelle filtering in al uw items.

Geintegreerde voorraadmanagement

Verzamel al uw verkoopkanalen in real time: winkels, e-commerce, verkoop. Verkrijg controle over uw voorraad en voorspellingen om inkooporders te beheren.

BizzCloud kassa is volledig geïntegreerd met het voorraadbeheer en mutaties worden direct en automatisch verwerkt voor nauwkeurige informatie over de beschikbaarheid van de producten. De kassa is ook geintegreert met de webshop, zodat u efficiënt een multi-channel bedrijf kunt runnen.

Lever klantenservice in uw winkel

Reparaties, garanties, leveringen, enz.

Wij ondersteunen uw klantservice met eenvoudig te gebruiken en krachtige functies. Geef uw klant een positieve ervaring door het verbeteren van uw diensten. Verwerk terugbetalingen, volg garanties op, volg claims op van klanten, plan leveringen, enz ... dit alles vanuit één interface. Breng uw verkoop naar het volgende level. BizzCloud kassasysteem kan klantfacturen produceren met een paar klikken en integreerd volledig met de boekhouding, dit om het gemakkelijker en nauwkeuriger te maken. Onze kassa helpt u om de verkoop en kascontrole direct te verwerken, maar ook om volledige controle over uw bedrijf te houden.

Integreer kassa met boekhouding, e-commerce, facturatie & meer

Maak klantfacturen aan in de kassa. Bekijk verkoop en kas transacties in real time en gebruik krachtige rapportage functies voor betere beslissingen en om uw winkel efficienter te organiseren.

Koppel de kassa eenvouding met uw boekhouding, ecommerce, inkoop, verkoop en andere BizzCloud oplossingen en zo heeft u alle kassa transacties automatisch verwerkt en beschikbaar in andere bedrijfsfuncties.

Geef klanten de mogelijkheid op self-checkout

U kunt kosten besparen door uw klanten toe te staan om de producten die ze willen kopen te laten betalen met een eenvoudig te gebruiken self-checkout procedure. U kunt de visuele en auditieve signalen gebruiken om op afstand toezicht houden op de checkout procedure.

Bundel al uw shopdata om de omzet te verbeteren

Sync producten, prijzen en klanten zonder enige moeite

BizzCloud kassa implementeert verschillende functionaliteiten om uw omzet te verbeteren. Nieuwe producten, prijsstrategieën en promoties kunnen automatisch worden toegepast op de geselecteerde winkels. U kunt eenvoudig een wereldwijde strategie voor al uw winkels implementeren. Klanten worden geïnformeerd over producten die binnenkort beschikbaar zijn en u kunt snel promoties definieren om meer producten te verkopen.

Met het BizzCloud platform, heb je een systeem dat bij bedrijven van alle groottes aansluit - van kleine winkels tot grote multinationals.

Ken uw klanten - in uw winkel en online

Succesvolle merken integreren al hun klant informatie in al hun kanalen om nauwkeurige klantprofielen te ontwikkelen en adequaat te communiceren op het moment een klant op het punt staat om iets te kopen.

Met BizzCloud, krijg je een 360 graden klantbeeld, waaronder cross-kanaalverkopen, interactie geschiedenis, profielen en nog veel meer.