BizzCloud Kassa software werkt via diverse randapparatuur

Overal waar internet is ons kassasysteem gebruiken, op uw eigen laptop, Ipad of industriële apparatuur


Kassa op uw laptop of pc


Het BizzCloud Kassasysteem en andere oplossingen zijn te gebruiken op alle plekken met een goede internetverbinding. Een voordelige optie is om BizzCloud te gebruiken via de internetbrowser op uw laptop of pc.


Zo kunt u kassabonnen printen. Via uw browser, op uw eigen printer. Ook zijn usb-barcodescanners kunt u aansluiten op uw pc of laptop. Wilt u gebruikmaken van een weegschaal of een ESC/Kassa-printer, dan heeft u een Kassabox nodig. Ook wel PoS-box genoemd.Touchscreen/tablet/Ipad kassa


Met elk iPad en Android tablet kunt u BizzCloud-software bedienen. Zo neemt u uw BizzCloud-Kassa mee naar een tafel in uw restaurant, of werkt u in de opslagruimte de voorraad bij in BizzCloud-Voorraad.


Uw Bluetooth barcodescanner en netwerkprinter werken geruisloos samen met BizzCloud-software. Scanners en printers met usb-aansluiting kunt u bedienen met de Kassabox. 
Kassa op industriële hardware


Werkt u met een robuust industrieel touchscreen omdat meerdere medewerkers tegelijkertijd uw klanten moeten kunnen bedienen? Of heeft u een horecakassa die in aanraking kan komen met vuil en vocht? Ook daarmee kunt u het BizzCloud kassasysteem aansturen.

 

Industriële hardware is geschikt om BizzCloud mee te bedienen. Dit werkt vergelijkbaar als op laptop of pc.

BizzCloud Kassa Voorraad Software hardware kassasysteem voorraadsysteem


De BizzCloud KassaboxDe BizzCloud Kassabox past in uw hand. Dit kastje met 4 usb-poorten verbindt uw hardware, zoals bonprinter, kassa lade en weegschaal met het apparaat waarop u de software bedient, zoals uw Ipad of laptop.


De aansluiting regelt u eenvoudig zelf. Klik uw scanner, printer en weegschaal in de Kassabox en verbind deze met uw netwerk. Herstart uw apparaat en de BizzCloud-software is klaar voor gebruik.Bespaar op uw randapparatuur


Ipads en Android tablets hebben vaak geen usb-aansluiting waardoor u geen randapparatuur zoals een scanner of printer kunt aansluiten. Ook is Bluetooth-apparatuur relatief duur.


In dit geval biedt de BizzCloud-Kassabox uitkomst. Deze is goedkoper dan Bluetooth-apparaten en heeft 4 usb-poorten, waardoor u alle apparaten in één keer aan uw kassa verbindt.


Vraag een offerte aan voor kassa-randapparatuur

Barcodescanner koppelen aan uw pos-systeem

Het BizzCloud Kassasysteem kan gebruikt worden in combinatie met de meeste barcodescanners met usb-ingang. Deze zijn via de Kassabox of direct met uw computer/pc/Ipad/tablet verbonden. BizzCloud levert barcodescanners tegen gereduceerd tarief, omdat deze zijn gebruikt voor demonstratiedoeleinden. Ze verkeren in uitstekende staat.


BizzCloud kassa hardware barcode scanner Honeywell Eclipse

Bonprinter koppelen aan de kassa

EPSON TM-T20

BizzCloud Kassa hardware bonprinter Epson TM-T20

EPSON TM-T88

BizzCloud kassa hardware bonprinter Epson TM-T88

Star TSP650II /USB interface only

BizzCloud Kassa hardware bonprinter Star TSP650II

U kunt bijna alle populaire bonprinters aansluiten op de BizzCloud Kassabox 

U kunt bijna alle populaire bonprinters aansluiten op de BizzCloud Kassabox, zoals EPSON TM-T20,EPSON TM-T70,EPSON TM-T88 en Star TSP650II. Komt u er niet helemaal uit met uw huidige bonprinter? Neem dan gerust even contact met ons op.

Kassa lade koppelen aan het winkel of horeca kassasysteem

BizzCloud Kassa kan omgaan met ieder EPSON-compatibele kassa lade. De kassa lade kan via de kassa of handmatig worden geopend. U hebt de BizzCloud Kassabox nodig om de kassa lade via de BizzCloud Kassa aan te sturen.


BizzCloud Kassa hardware kassalade Metapace K-2

Weegschaal koppelen aan de kassa

Verbind uw elektronische weegschaal met uw winkel kassa via de BizzCloud Kassabox. Het gewicht van het product wordt direct verwerkt in de BizzCloud kassa.

BizzCloud Kassa hardware weegschaal voor retail en horeca