Beheer uw projecten en tijdschrijven met BizzCloud

Agile, sociaal, flexibel en real-time

Beheer uw Taken, The Way You Like It!

BizzCloud's samenwerkings en project management modules helpt u om het werk klaar te krijgen.

Blijf op de hoogte van alles; van het grote geheel tot het kleinste details; van het klantcontract tot de uiteindelijke facturatie.

Ontworpen voor uw eigen behoeftes

Organiseer projecten rondom uw eigen processen. Werk aan taken en kwesties met behulp van de kanban weergave en geplande taken in het Gantt-diagram en krijg controle over deadlines in de agenda. BizzCloud biedt u een scala aan tools die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan uw eigen manier van werken. Maak concrete fases voor elk project, zodat uw teams hun werk op een eenvoudige en professionele manier kunnen optimaliseren.

Kanban Overview

Calender

Maak kwesties en taken automatisch aan

Wordt georganiseerd. Er is nu niets meer wat u tegen houdt om uw productie flow te optimaliseren.

Inkomende e-mails worden automatisch geïntegreerd om nieuwe taken en problemen aan te maken, zodat u gemakkelijk kunt samenwerken met klanten.

Werk online samen

Chat, werk aan taken, deel documenten en integreer uw emails

Werk samen aan dezelfde projectvoorstellen, specificaties of notulen direct vanuit de applicatie. De ingebouwde EtherPad functie maakt het mogelijk verschillende mensen te laten werken aan dezelfde taken, op hetzelfde moment.

Het is een zeer efficiënt hulpmiddel voor het weergeven van de vergaderingen, het opstellen van notulen of complexe eisen van het project. Elke gebruiker heeft zijn eigen kleur en je kunt de hele creatie van de inhoud terugzien

Krijg werk gedaan

Verkrijg waarschuwingen van projecten en taken welke u volgt zodat u altijd op de hoogte wordt gehouden van alles wat van belang is. Gebruik kleur indicators om snel te kunnen scannen wat klaar is en wat extra aandacht vergt

Beheer contracten, facturen en urenstaten

Projecten worden automatisch geïntegreerd met contracten van klanten zodat u een factuur kunt voorbereiden op basis van tijd, materialen en urenstaten.

Volg knelpunten

Ondersteunende diensten, helpdesk, klachten service, bug tracker, etc.

Filter de problemen die zich voordoen in een project zodat u deze sneller kunt identificeren en oplossen. Integreer klant interactie in elke kwestie en krijg accurate rapporten over de prestaties van uw team.

4,500 open source business apps direct beschikbaar.

Lanceer BizzCloud en maak uw bedrijf een betere plek.