Optimaliseer uw magazijn

U hebt al een magazijn of wilt uitbreiden en uw voorraadbeheer in de hand houden. Beheer is niet altijd simpel, maar magazijnsoftware van BizzCloud kan u helpen. Ook als u een winkel en webshop in bijvoorbeeld Magento, Prestashop of Woocommerce hebt. Stap over van papier op online voorraadbeheer.

Verbeter prestaties en procestijd

Organiseer uw magazijn met het slim en simpel voorraadbeheer

Verbeter uw interne operatie en houdt grip op wijzigingen en verplaatsingen van uw voorraad met BizzCloud Voorraad. Voorraadbeheer software met veel functionaliteit voor een redelijke prijs.

Ervaar volledige controle

Altijd de actuele voorraad bij de hand

Houd controle op al uw voorraad. Of u nu één magazijn hebt, of meerdere magazijnen. Traceer uw inventaris, analyseer transacties uit het verleden en anticipeer op transacties in de toekomst. Volg tot het kleinste detail voorraadbewegingen binnen uw magazijn(en). Blader door de upstream of downstream goederenstromen voor een helder beeld van wat er gebeurt met een specifiek product of een bijzondere verzending.

Verlaag uw voorraadniveau en voorkom leveringsproblemen

Maak gebruik van automatische aanvulmethodes

Met BizzCloud voorraad kunt u de omvang van uw voorraad verlagen terwijl u op elk moment kunt leveren. Dit kan, doordat de inventaris geïntegreerd is met de aankoop. Op het moment dat uw voorraadniveau te laag dreigt te worden, krijgt uw leverancier hiervan bericht.

Drop-shipping, cross-docking en meerdere magazijnen

Simpel voorraadbeheersystemen, uitgebreide functionaliteit. 

In een paar kliks beheerst u ook de complexe beheer processen van cross-docking, drop-shipping. 

Drop-shipping

In slechts een paar klikken, kunt u drop-shipping opzetten in ons voorraadbeheersysteem. Maak regels voor elk product om automatisch te verschepen naar klanten.

Cross-docking

Bestel met magazijnsoftware van BizzCloud artikelen aan de hand van gewicht, grootte en hoeveelheid en wijs een specifieke locatie aan om gemakkelijk een nieuwe zending te doen.

Multi-magazijn

Maak regels aan in het voorraadsysteem om automatisch de voorraden te verplaatsen van het ene magazijn naar het andere en optimaliseer zo uw voorraden.

Duidelijke rapportages en dashboards

Analyseer uw magazijn met online magazijnsoftware voor optimaal beheer

De overzichtelijke rapportages in onze online magazijnsoftware geven u inzicht in de beste beslissingen voor uw beheer. Ontwerp persoonlijke dashboards in ons beheersysteem, om de stand van zaken in uw magazijn(en) te zien en te verbeteren. Vul bestaande rapportages aan, of verdiep de analyse en deel deze met anderen, zodat u geen zaken dubbel doet. Dat is effectief voorraadbeheer.