Integreer uw webshop en of boekhoudpakket

Zorg voor een naadloze integratie van uw webshop en/of boekhoudpakket, zodat u tijd en kosten bespaart

Altijd de juiste voorraad tussen de verschillende kanalen.

Houd je voorraad in real-time bij in de BizzCloud backoffice voor zowel uw fysieke winkel als uw online webshop. Met onze slimme voorraadbeheermodule bescherm je het hart van je onderneming - met alle data op één plek.

Staat uw software er niet bij?

Neem dan contact met ons op om te ontdekken wat BizzCloud voor u kan betekenen.

Heeft u vragen ? +31 20-369 7261

BizzCloud helpt u met

 • Voorraadbeheer

  BizzClould helpt u met actuele voorraadstanden, zowel in de winkel als online in de webshop. U kunt hierdoor overal en altijd efficiënt uw voorraden managen.

 • Voordelige kassa

  Met het BizzCloud Kassa systeem kunt u klanten in de winkel en online op een makkelijke manier beter van dienst zijn voor een prijs die geen invloed heeft op uw winst.

 • Nieuwe klanten

  BizzCloud’s omnichannel oplossing helpt u om uw bedrijf te laten groeien door een betere klantenwerving.

 • Integratie webshop

  U kunt producten makkelijk, zowel in de winkel als online, verkopen zonder de specifieke uitdagingen en kosten van een niet geïntegreerde webshopoplossing.

Laat BizzCloud voor u werken!

Start op twee manieren:GRATIS PROEFVERSIE

Start nu de BizzCloud Oplossing! Met deze gratis, geheel vrijblijvende proefversie heeft u toegang tot een demo versie van het platform. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.PERSOONLIJKE DEMO

Verken samen met één van onze vriendelijke experts ons platform. We kunnen dan meer aandacht geven aan uw eigen zakelijke uitdagingen en aangeven hoe wij u kunnen helpen.

BizzCloud voldoet aan uw behoeften
en groeit met u mee

Flexibel & schaalbaar

BizzCloud is een modulaire oplossing die aan uw branche en zakelijke behoeften kan worden aangepast. Als uw bedrijf groeit kunt u makkelijk meer functionaliteit en extra functies toevoegen.

Gebouwd met de nieuwste technologie

Uw bedrijf kan het zich niet veroorloven om technologisch achter te lopen. BizzCloud gebruikt de nieuwste en meest innovatieve oplossingen om het beste product te bieden.

Branche specifieke oplossingen

Of uw bedrijf werkzaam is in de retail, horeca, clubs & verenigingen of services branche, BizzCloud heeft een oplossing op maat voor u.

Boekhoudintegraties

BizzCloud biedt uitgebreide, eenvoudig te gebruiken integraties met alle belangrijke boekhoudpakketten, waarondeer Exact, Snelstart, E-boekhouden en Cash Software.

Webshop Integraties

Ecommerce is een succesfactor voor elk bedrijf. BizzCloud biedt uitgebreide, eenvoudig te gebruiken integraties met alle belangrijke webshops waaronder CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce.

Voordelig

Het vinden van een voordelige oplossing die de zakelijke productiviteit verbetert is een hele uitdaging. BizzCloud biedt een duidelijk en eerlijk geprijsde software en diensten die geschikt voor organisaties van elke omvang, en die u kunnen helpen om uw activiteiten beter uit te voeren.

Klaar om te starten met ons kassasysteem?

Probeer 14 dagen geheel gratis alle functies van het platform uit

Heeft u vragen ? +31 20-369 7261